Gazdaság / Internet rovat

Linkajánló
Megbízható partner az e-kereskedelemben
Az elektronikus vásárlás hazai elfogadottságát is növelheti az a Depo.hu által megszerzett minősítés, mely igazolja, hogy teljes mértékben megfelel a hazai adatvédelmi jogszabályoknak, és maximális odafigyeléssel kezeli ügyfelei személyes adatait.
Árukeresővel milliókat takaríthatunk meg
Az arukereso.hu - online vásárlási kalauz - ingyen nyújt segítséget az ünnepi rohanásban, az előnyösnek mondott ajánlatok közül a valóban "kihagyhatatlan" kiválasztásában, 4 millió termék közt böngészve.
Apróhirdetők: hol érdemes hirdetni?
Manapság tucatjával kínálják a különböző apróhirdetők ingyenes szolgáltatásaikat, és látszólag mindegyikük ugyanazt tudja. Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy vajon hol érdemes hirdetnie. Cikkünk ezt a kérdéssort járja körül.
Marketing és etika
Még a Reklámkonferencia kapcsán kezdtem gondolkodni erről. A gerillareklám szekcióban adtam elő Papp-Váry Árpáddal és Kaizer Gáborral, sajnos utolsó programpontként és — valószínűleg jelentős részben a technikai problémák miatt — egyre csökkenő közönség előtt.
Üzleti és politikai blogolás
Kaptam tegnap egy levelet a Marketing&Media szaklaptól: "A Marketing&Media következő számában egy összeállítást készítünk a cégvezetői, politikusi blogolás marketing és PR lehetőségeiről, buktatóiról. Kérjük (...) válaszoljon az alább feltett kérdéseinkre."
Reklámoljunk a blogon
Rendszeresen visszatérő kérdés, hogyan lehet lehet a blogot bevonni a hirdetések piacára. Mert az egy dolog, hogy valahol oldalt, alul, felül, akárhol elhelyezek egy bannert vagy szöveges linket - ez nem több, mint a szokásos hirdetési megoldások.
Mérni a mérhetetlent?
A Figyelő eheti számában foglalkozik a PR-szakma talán legnagyobb, évről-évre visszatérő problémakörével (mumusával?), a hatékonyság mérésével. A számtalan módszernek, indexnek és eszköznek alapvetően kétféle típusa létezik...
Mi az eBay és hogyan működik?
Napjainkra egyre több és több vállalkozás regisztrálja magát világszerte a legnagyobb online aukciós oldalon, az eBay weblapján. Számos vállalkozó gyors növekedést és nagy profitot tudott elérni, akár lakásuk elhagyása nélkül is.
1 2 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu