Gazdaság / Karrier rovat

Linkajánló
A tanácsadók bombája
Már az elején közlik veled, hogy óriási nagy veszélyben vagy! A jövőkép világos. Aki nincs tudatában az internet rohamos térhódításának, és nem veszi át az új módszereket, az menthetetlenül lemarad.
A kanadai újcirkusz alapítója a világ legsikeresebb üzletembere
A művészet és az üzlet nem zárja ki egymást: kreativitással, kitartással és némi üzleti érzékkel egy cirkuszi produkció is lehet egyszerre értékteremtő műalkotás és gazdaságilag sikeres vállalkozás.
Egyedülálló vállalati coach képzés hazánkban
Üzleti tanácsadás képzés indul ez év szeptemberében a Budapesti Műszaki Főiskolán. Az akkreditált, két féléves, posztgraduális képzéshez hasonló még nincs ma Magyarországon.
Hogyan gazdagodj meg?
Az alábbiakban tömören felvázolom, hogy mit kell tenned, ha tudod a célt, és annak megvalósítása előtt állsz. A lépéseket egy példán keresztül fogom bemutatni: tegyük fel, hogy célod a minél előbbi meggazdagodás. Mi a teendő?
Az új OKJ szakképesítései
A szakmaválasztás az egyik legfontosabb döntés az életben, mivel nagyrészt ez határozza majd meg, hogy mennyire könnyen találunk állást, mennyit keresünk majd és azt is, hogy mennyire élvezzük munkánkat.
Mennyibe kerülnek a jó alkalmazottak?
Az alábbi néhány jó tanács azoknak a vezetőknek szól, akik feszített napi programjuk mellett, néhány percet rá tudnak szánni a legújabb menedzsment-ismeretek elsajátítására.
Kommunikáció
A feladat az volt, hogy egy személynek bekötötték a szemét, és az illetőnek ilyen állapotban Balaton szeleteket kellett egymásra raknia, minél magasabb tornyot építve. A torony szerkezete rá volt bízva. A többiek szóban irányíthatták, mit hová tegyen.
A szakmai fejlődésről
Mit kezdjek az életemmel? Mikor tegyem fel a kérdést, és mit válaszolhatok rá? Az emberek többsége ifjúkorában szembesül először a kérdés súlyával. A szülőktől való függetlenedéssel egyidőben szakmai és magánéleti irányvonalakat határozunk meg magunknak.
1 2 3 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu